Mijn naam is Angelique Schlicher.

Na 23 jaar werken in de gezondheidszorg, voelt het alsof alle paden in mijn leven bij elkaar komen. Steeds meer verzakelijkt de wereld om ons heen. Het contact wordt functioneel en we zijn ons van elkaar en van ons zelf niet meer bewust. Door dit besef besloot ik mijn passie en hart te volgen en mijn eigen Verlies en Rouwbegeleiding praktijk te starten.

Rouwstap biedt jou het aanleren van vaardigheden om verlies te integreren in jouw leven. Zodat jezelf kiest hoe jij verder gaat op jouw eigen levenspad. Een belangrijk doel is dat mijn cliƫnten weer rust, zelfvertrouwen en kwaliteit van het leven ervaren.

Hogeschool Geesteswetenschappen te Utrecht is mijn opleidingsinstituut. Deze opleiding is geaccrediteerd door KTNO, het kwaliteitskeurmerk van de koepelorganisatie kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidingen. Tevens heb ik een geaccrediteerde training gevolgd bij Rouwtherapeute Larissa van der Molen, bij praktijk de Troostboom. Daarnaast ben ik werkzaam als vrijwilligster bij het hospice de Ark in Roermond. Tenslotte ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NeVeZi.